Stozrnica | Kontakt in naročila
Stozrnica, pekarna domačih slaščic, kruha in pit iz kvalitetnih lokalnih sestavin.
zdrava,zdravo,slovenska,lokalno,kuhinja,kuharija,piškoti,linške rezine,pite,kruh,drobno pecivo,praznovanja,catering,darilna ponudba,zdravo,slovensko,ročno izdelano,vegansko,brez glutena,vegetarijansko,dobro,izvrstno,izvrstna,peciva,pecivo
16651
page-template-default,page,page-id-16651,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Kontakt in naročila

Kontakt:

STOZRNICA
Strmica 117, 1360 Vrhnika

info: info@stozrnica.si, www.facebook.com/stozrnica
tel: 031/371937, 040/282584

Pišite nam ali nas pokličite

Ime (obvezno polje)

Vaš elektronski naslov (obvezno polje)

Predmet

Vaše sporočilo

Zdravo, slovensko, domače, ročno izdelano in dekorirano

Stozrnica deluje na področju osveščanja o zdravem načinu prehranjevanja. Prizadeva si za uporabo tradicionalnih slovenskih sestavin, predvsem ekoloških, pridelanih na manjših in visokogorskih kmetijah, s poudarkom na večji rabi lokalnih in starih sort žit, zlasti pire, ajde, prosa, ovsa, enozrnice in ječmena, domačega masla iz nepasteriziranega mleka, oreščkov prepoznavnih v lokalnem okolju, kot so orehi, mandlji in lešniki.

Povezujemo se z ekološkimi kmetijami. Moko nam iz slovenskega žita nameljejo domači mlinarji, jabolka prihajajo iz slovenskih sadovnjakov, jajca ležejo kokoši iz proste reje, surovo maslo, smetana in sir pa so z visokogorskih slovenskih kmetij. Ne uporabljamo nobenih umetnih dodatkov.

Slane in sladke pite, veganski kolači, praznični piškoti, presne in brezglutenske slaščice.

Pri nas lahko naročite raznovrstne prigrizke, slane in sladke pite, piškote, kolače ali torte, za praznovanja, rojstnodnevne zabave, slavnostne dogodke ali darila. Ponudba je primerna tudi za pogostitve (cateringe) na poslovnih srečanjih, sejmih ali kongresih in poslovna ali novoletna darila.